Categories
Life

Hello world!

2019.11.25 M3 autópálya — Gerivel épp Veszprém felé tartunk, és úgy gondoltunk ez remek alkalom az első posztunk megírására, mivel az elmúlt …let’s say két hónapunknak (bár Gerinek eddig is) jelentős részévé vált a nonstop ingázás. Hogy miért?
… flash back to két hónappal ezelőtt: kb 1 hónapja kerülgettem Gerit az éttermünkben amikor rájöttem, hogy lépnem kell, mert ha rajta múlik örökre, egy kedves vevő és egy kedves eladó viszonyban maradunk… (lányok! Don’t be afraid to make the first step!)
fact nr.1: borzasztóan érdekelt mit csinálhat Veszprémben, mert valahogy éreztem, hogy nem Veszprémi. Sokszor a fejemben is volt, hogyan lehetne beszélgetést kezdeményezni… hála Gerinek volt egy pár esélyem, mert majdhogynem mindennap a pizzériánkban evett. Long story short, egyik nap szokásos módon kért egy spenótos pizzát borsmenta szörppel. Befotózta instastory-ba, amit persze én jól ki is használtam, és miután elment, ráírtam valami nagyon gáz indokkal (nyilván). Kb. 10 perc beszélgetés után mindketten úgy éreztük szóban kell folytatnunk a beszélgetést, miután minden második mondat valahogy így hangzott; “úristen, velem is pont ez történt!” Szóval még aznap este visszajött a pizzériába, zárás után megittunk egy sört. Az estét még több találkozás követte, de nem kellett túl sok idő, hogy belássuk, köztünk a világ egyik (good luck) legkönnyebben működő párkapcsolata tud kialakulni.
fact nr.2: Geri amúgy Nyíregyházán él, munka miatt élt pár hónapot Veszprémben. Én pesti vagyok és szintén munka miatt költöztem ide. És így értelmet is nyert a sok utazás, úgyhogy írok mostmár arról, hogy miért minden lila.

M3 autópálya Budapest felé Zsozsó ujjával a jobb felső sarokban. Szép munka Zsozsó!

Nem, nem írsz mert most rajtam a sor kedveském.

fact nr.3: Én voltam az utolsó ember a világon, aki el tudta magát képzelni egy kapcsolatban. Egyszerűen nem fért bele az életembe. Persze, most már tudom nem mi választjuk a kapcsolatot, a kapcsolat választ minket.

fact nr.4: Közös dolgaink száma a Zsozsóval unreal. Az első együtt töltött órákban be tudtuk fejezni egymás mondatait, már amikor egyáltalán szükség volt szavakra. Ugyanazon dolgokért rajongunk, egy ételeket szeretünk és együtt korcsosítjuk a magyar nyelvet hunglish irányba csak mert így könnyebb beszélni. Ezek után mondhatnánk, hogy szükségtelen közös ügyeink számát tovább sokasítani, a minden lila eszme világba kiáltása mégis egy ilyen közös project lett.

Hogy mi is az a minden lila? Ezt kedves olvasónk a következő postból fog kiderülni. Köszi, hogy itt vagy! Hang tight!